Inspiratiesessie

Nieuwe technologie tastbaar maken

We staan aan het begin van de vierde industriële revolutie, een tijdperk waarin digitale technologieën sneller ontwikkelen dan ooit tevoren. Het digitale landschap verandert continu en industrieën worden overgenomen door disruptieve innovaties.

Jij ziet de wereld veranderen en weet dat jouw organisatie mee moet veranderen. Maar hoe? Het is lastig om bij te houden welke ontwikkelingen er allemaal gaande zijn. En vooral: wat ze betekenen voor jouw organisatie. Op welke technologie moet jij je focussen? Waar liggen de kansen? Waarmee blijf je concurrentie voor?

Inspiratiesessies hebben we onder andere verzorgd voor

In een inspiratiesessie doen we meer dan je inspireren over de nieuwste technologie en mogelijkheden. We zoomen in op jouw organisatie en maken tastbaar wat nieuwe technologie voor jouw organisatie kan betekenen. Met een brede technische kennis over bijvoorbeeld spraakassistenten, chatbots, augmented- en virtual reality, internet of things (IoT) en kunstmatige intelligentie, weten we je bij te praten over de nieuwste mogelijkheden. En zien we al snel waar voor jou kansen liggen. Ook laten we je graag zien dat je niet per se hoge investeringen nodig hebt om met nieuwe technologie aan de slag te gaan!

De inspiratiesessie biedt jou:

  • een tastbaar beeld bij nieuwe technologieën voor jouw organisatie;

  • duidelijkheid over welke nieuwe technologieën interessant zijn voor jou;

  • een heldere visie en focus over hoe jouw organisatie kan innoveren.

 

Geïnspireerd worden en de juiste focus bepalen?

Met deze interactieve sessie kom je verder! Ontdek hoe je concurrentie voorblijft! Neem contact met ons op.